Botifarres i fil carn

El cordill de botifarres és el mateix cordill d’ordit; és un fil d’una torsió de coto cru o vermell, disponible en un sol gruix i que ja es troba tallat a una mida d’uns 45 cm.
Com el seu nom indica serveix per lligar les botifarres, i els embotits com els xoriços, fuets, llonganisses, etc...
Per la seva banda el fil de la carn, és un cotó blanc d’una torsió que va presentat en bobines d’uns 150 gr., o cabdells de 50 gr., cada un.
Les bobines de 150 gr., també s’utilitzen per fer els farcellets d’herbes pel rostit.
El fil de Renyl també és un altre tipus de fil per lligar la carn més prim que les bobines blanques i va presentat en conus d’uns 190 gr., cada un.

Renyl: Conus de 190 gr. a X €/conus

Botifarres tallat cru: Madeixes de 400 gr. a X €/kg.
Informació d'interès:
Botifarres tallat color: Madeixes de 400 gr. a X €/kg.
Fil carn: Bobines de 150 gr. a X €/bob.
Fil carn blanc: Capdells de 50 gr. a X €/cap.
Fil carn color: Capdells de 50 gr. a X €/cap.