Telers de baix lliç
Els telers de la marca Curiosa estan fabricats per mans procedents de Suècia, lloc on està molt arrelada la tradició del teixit. Hi ha tres models diferents de telers per teixir en baix lliç.
El model més senzill, SYLVIA, és apte per l’ensenyança, hobby i fer mostres. Té 4 llisos i 6 pedals. Inclou barres creu, barres plegador, octogonals i instruccions de muntatge; tenen una mida interior de 80 cm o 105 cm..
El segon model, SCANDIA, és un teler horitzontal, professional per tot tipus de teixit; amb contramarxa o amb politges està preparat per acoblar-li llançadora ràpida i/o ordissatge directe, o enrotllat automàtic. Inclou: barres creu, barres plegador, octogonals, banc i instruccions de muntatge. Les mides interiors poden ser de 125 cm., 150 cm., 170 cm., amb 6 o 8 llisos i 6 o 8 pedals i 220 cm., amb 4 llisos i 6 pedals.
El tercer model, NINETTE és un teler horitzontal de 4 llisos accionats per palanques. Amplada de teixit: 50 cm. Inclou: pinta 4 p/cm, 200 malles, cordes texsolv necessàries, passapinta de plàstic y dos llançadores A-38.
Si necessita un teler d’una mida específica, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, doncs mitjançant un dibuix i mides es pot fabricar el teler que es vulgui.

Teler SYLVIA 80 cm.: X € aprox.
Teler SYLVIA 105 cm.
: X € aprox.
Teler SCANDIA 125 cm.
: X € aprox.
Teler SCANDIA 150 cm.: X € aprox.
Teler SCANDIA 170 cm.: X € aprox.
Teler SCANDIA 220 cm.: Consultar preu
Teler NINETTE
: X € aprox.
Teler ALTEA : X €

Ports no inclosos

Informació d'interès:
SYLVIA
SCANDIA
NINETTE
Curiosa®
ALTEA